Ülőgarnitúra választás Gyakran ismételt kérdései (GYÍK)

 

Az ülőgarnitúra kiválasztásánál néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni, hiszen valószínűleg az lesz a nappali legfontosabb bútora. Eladónk segít Önnek a megfelelő bútor kiválasztásában.

Ülőgarnitúra választás

Milyen szempontok játszhatnak közre az ülőgarnitúra kiválasztásánál? A szerteágazó igénylista helyett a gyakran felmerülő alapkérdéseket válaszoljuk itt meg.

 • Kevés a hely. Hogyan oldható meg?
  Kis térben alacsonyabb ülőgarnitúrát tudunk ajánlani így nem tölti ki a teret és tágasabbnak tűnik a szoba. Egy sarokkanapéval és falhoz állítható fotelekkel, pedig tovább spórolhatunk a rendelkezésre álló hellyel.

   
 • Kényelem és design meg fér egymás mellett?
  Természetesen csak kényelmes kanapékat és foteleket talál nálunk. Az ülőgarnitúra modelljeinket pedig az ön ízlésének és otthonának stílusának megfelelően segítünk kiválasztani.

   
 • Milyen kanapét vegyek, ha gyerekek vannak?
  Ebben az esetben a kiemelten strapabíró és balesetveszély-mentes modelleket ajánlunk. 
   
 • Ágynemű tartós legyen vagy jobb a fix?
  Ez nagyban függ a lakás méretétől, hiszen kis helyen praktikus az ágyneműtartós megoldást választani.
   
 • Milyen legyen a bútorszövet?
  A színek kiválasztásának nagyon nagy jelentősége van, hiszen egy-egy jól megválasztott szín pozitív hatással lehet a hangulatunkra is. Ezért fontos, hogy a színek egymással összhangban legyenek. A legegyszerűbb kanapét is feldobhatjuk színes párnákkal.
 • Ha meghatározott a hely ahová a bútort helyezni szeretné, akkor a helyigényt jó ha tudja, és aztán már csak annyit kell tudjon, hogy mire szeretné használni, pl.: vendégfogadás, kényelmes TV nézés, vendégágyként használni. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően könnyedén ki tudjuk deríteni, hogy milyen szempontoknak kell megfelelnie az Ön ülőgarnitúrájának. 

Talál megfelelő garnitúrát a raktárunkban?

Nagyon valószínű, hogy találunk az Ön számára megfelelő megoldást. Azt fogja kapni, amire szüksége van, kompromisszumok nélkül. Segítünk kiválasztani a vágyainak és ízlésének megfelelő ülőgarnitúrát.